Digitális Képalkotó Laboratórium​ (DKL)

A Digitális Képalkotó Laboratórium​ (DKL) alapvető feladata a NAIK intézményeiben folytatott tudományos kutatómunka támogatása a mikroszkópos képalkotás, mint szolgáltatás biztosításával. A DKL további feladata a mikroszkópos képalkotás, mint szolgáltatás biztosítása külső felhasználók (felsőoktatási intézmények, kutató- intézetek, vállalkozások stb.) számára.

A DKL egy Leica TCS SP8-as konfokális mikroszkóp platformmal áll az igénylők szolgálatára munkanapokon 9 és 16 óra között.

Időpontot foglalni egyenlőre e-mailben történő egyeztetés után a  toth.zoltan[kukac]abc.naik.hu címen lehet. Az időpontokat kérjük a tervezett használat előtt minimum 24 órával szíveskedjenek lefoglalni vagy szükség esetén visszamondani. 

A szolgáltatások díját a DKL Szervezeti és Működési Szabályzatának 3. melléklete rögzíti:

" - A konfokális mikroszkóp használatának díja a NAIK-MBK munkatársai részére 4.000- HUF/óra+ÁFA

 - A konfokális mikroszkóp használatának díja a NAIK bármely további intézetéből érkező igénylő számára 6.000- HUF/óra+ÁFA

 - A lefoglalt*, majd visszamondott időpontok miatt bevételi kiesés díja 2.000- HUF/óra+ÁFA"

*Csak azok az időpontok tekinthetőek lefoglaltnak, melyeket a DKL munkatársai e-mailben megerősítettek az igénylőnek. Illetve a visszaigazolt, de 24 órával a foglalt időpont előtt visszamondott foglalásokra nem vonatkozik a díjfizetés.

 

Programajánló

Jelenleg nincs aktuális esemény.